Misterele dion Romania, care au uimit lumea

“Pescarul de la lacul Getic” reprezinta cel mai vechi schelet care a fost descoperit în Europa. Dateaza de peste 1 milion de ani si a fost descoperit în Vâlcea.

La Cucuteni au fost descoperite ramasitele unei civilizatii misterioase care a trait cu circa 1000 de ani înaintea celei sumeriene. Cine erau acesti oameni si care era gradul lor de dezvoltare? Nimeni nu a raspuns înca la aceasta întrebare.

Limbajul de la Tartaria este poate cea mai veche scriere din lume. Tablitele au o vechime de peste 7500 de ani si nimeni nu doreste sa le puna la adevarata lor valoare.

bolovan

OZN-urile sculptate în pietrele din Muntii Neamtului. Printre altele, aici au fost gasite tablite din lut, imprimate cu pictograme care ar putea constitui forme ale celor mai vechi scrieri din lume, precum si doua ciudate structuri din piatra, una semanând izbitor cu un OZN, iar cealalta aducând, la fel de izbitor, cu celebrul Sfinx din Muntii Bucegi.

Cel mai vechi cuptor de topit metale din întreaga lume s-a descoperit la Câmpeni. Are o vechime de peste 8000 de ani. RTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.