Nanotehnologie acum mii de ani ?

Intrebarea nu este daca Pamantul a fost vizitat in antichitate de catre fiinte din alte lumi, ci de unde au venit, cine sunt Ei si unde au plecat . Vor mai reveni oare sau vor sta in spatiu urmarind evolutia omenirii ?

Au lasat urme in timpul sederii lor pe Terra si mai avem mult pana sa ne putem compara cu ei. Nu doar in America de Sud si de Nord au fost gasite adevarate comori antice. Teritoriul fostei URSS are numeroase locuri pline de mister si au fost gasite tot felul de obiecte ciudate .

cosmonaut antic

In ultimii ani diverse artefacte misterioase au fost descoperite in muntii Urali. Cautatorii de aur din zona au descoperit in perioada 1991-1993 mai multe artefacte ciudate, printre care si un obiect neobisnuit, in forma de spirala, realizat din cupru, tungsten(wolfram) si molibden.

spirala ural

Tungstenul este utilizat pentru intarirea otelurilor speciale si pentru filamente de becuri, iar molibdenul este folosit pentru intarirea otelului, oferind proprietati anti-coroziune de instrumente.

Wolfram are o greutate atomica mare, si este foarte dens, cu un punct de topire de 3410 °. C (6100 °. F). Acesta este utilizat in principal pentru intarirea de oteluri speciale, si in forma pur pentru filamentele de becuri. Molibdenul are, de asemenea, o densitate mare, si un punct de topire respectabil, de 2650 grade. C (4740 °. F)

artefacte rusia

Dimensiunea artefactelor gasite in muntii Urali, variaza de la 1.2 inch (3 cm) pana la un incredibil 0,003 milimetri. Sunt microscopice!

Masuratori exacte (folosind microscoape electronice) arata ca aceste obiecte mici sunt construite in conformitate cu “proportia Phi” (de asemenea, cunoscut sub numele de “raportul de aur” – Sectiunea de aur (numita uneori si Raportul de aur, Proportia de aur, Numarul de aur) – Phi este aproximativ egal cu 1,618033 si poate fi intalnit in cele mai surprinzatoare imprejurari.).

In antichitate aceasta fractiune a fost regula de aur din geometrie si arhitectura.

golden ration

golden ratio2

Aceste artefacte mici sunt microscopice, produs al unei tehnologii foarte vechi, extrem de avansate si inexplicabile. Exista asemanari remarcabile cu nanotehnologia actuala.

Cele mai multe artefacte au fost gasite la o adancime cuprinsa intre 3 si 12 metri. Obiectele au fost analizate la Academia rusa din Moscova si la Sankt Petersburg dar si in Finlanda. Cercetatorii le-au datat cu mii de ani in urma.

artefact rusia

Cine putea construi astfel de “bijuterii tehnologice” acum mii de ani si cu ce ? Cum au ajuns astfel de micro artefacte antice in apropierea raurilor Narada, Kozim, Balbanyu, etc ?

Ce tehnologie le-a permis crearea unor obiecte extrafine ?

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

artefacte detaliu rusia


Archéologie : Spirales impossibles de serval_x2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.