Piramidele din Ucraina

Arhitectii antici, erau cu totul deosebiti si multe dintre constructiile gigant, uimesc lumea moderna. Chiar daca nu toate au rezistat timpului, oamenii se inclina cu repect in fata piramidelor egiptene, a celor mayase sau a templelor din Asia.

Se pare ca inginerii antici aveau o reteta de constructie si erau pasionati de piramide. Astfel de structuri au fost descoperite si in Crimeea.

piramida ucraina

Au trecut mai bine de 13 ani, de cand expertii studiaza o serie de piramide descoperite in Crimeea, Ucraina. Desi au fost gasite 37 de structuri, nu se cunoaste destinatia si originea lor.

Totul a inceput in 1999, cand Vitaly Goh, un profesor asociat al Universitatii din Sevastopol, cauta surse de apa. Avea un generator de inalta frecventa portabil, inventie proprie si brevetat in 1996. La un moment dat a descoperit o anomalie in subteran si a inceput sa sape alaturi de alti 2 colegi, Victor Taranov si Alex Muhutdinov.

goh2

La o adancime de 10 metri sub pamant au dat de o bariera, un tip de piatra ciudata. Au prelevat probe si au mers la laborator sa vada daca este vorba de un material natural sau artificial. Analizele de laborator, au aratat ca era un material de constructie artificial.

Au sapat apoi o cavitate in pamant si au descoperit blocuri de calcar ce masurau 1,5-2,5 metri care pavau gaura. Au gasit acolo pesteri ciudate unde s-au descoperit urme de cuart, dioxid de carbon, carbune si cenusa. Probele luate pentru analiza au mai scos la iveala ipsos, proteine animale, sticla lichida, oxid de cupru si plumb.

ucraina2

Scanarile ulterioare au oferit o imagine uluitoare – in subteran se afla o structura piramidala ciclopica. Varful constructiei se afla la 6 metri in subteran, lungimea bazei este de 72 de metri si inaltimea de 45 de metri. Interesant este raportul 1:1,6, valori corespunzatoare piramidelor egiptene.(Marea Piramida din Gizeh a fost cea mai înalta constructie din lume mai mult de 43 de secole, pâna în secolul al XIX-lea în 1889 când a fost construit Turnul Eiffel. Avea, la început, 146 m (azi 138 m) înaltime, latura de 227 m si cuprinde 2.521.000 m cubi de piatra. Fetele piramidei erau placate cu placi slefuite din calcar. A fost construita de faraonul Khufu din a IV-a Dinastie, în jurul anului 2.560 î.e.n. pentru a servi drept mormânt acestuia.)

keops

Cercetatorii au cautat structuri similare in zona si au mai gasit constructii similare langa Balaklava, Foros, Sevastopol, etc.

” Piramida a fost construita pe vremea cand traiau dinozaurii. Constructia este trunchiata, precum o piramida maya, dar aspectul sau se aseamana mai mult cu una egipteana.

Aceasta este goala in interior, iar sub fundatie este ingropata o mumie. “Este un corp sub forma de mumie, ce are lungimea de 1,3-1,4 metri, cu o coroana pe cap. Ramane un lucru necunoscut cine a construit piramida. Aceasta constructie unica este cea mai veche de pe planeta”, a spus Vitali Goh.” sursa

piramida ucraina2

In interiorul piramidei a fost descoperit un obiect care a fost denumit Sfinxul. Aproape de baza piramidei Goh a descoperit ” trei canale de microunde cu diametrul de 45 cm: primul 900 GHz, al doilea 700 GHz si al treilea 500 GHz. Interesant este faptul ca si arheologii francezi care lucreaza la piramidele egiptene au descoperit trei puturi cu diametrul de 45 cm.( Microundele sunt unde Hertziene a caror lungime este cuprinsa între 1 mm (300 GHz) si 1 m (0,3 GHz). Aplicatiile microundelor prezinta interes în legatura cu propagarea acestora prin liniile de transmisie si prin ghidurile de unda, precum si cu rezonatoarele electromagnetice, care înlocuiesc circuitele rezonante clasice.)

In opinia lui Vitaly Goh, piramidele din Crimeea au o vechime cuprinsa intre 7-10.000 ani. El crede ca structurile de acest tip au avut o legatura cu trei sisteme solare. Au mai fost cercetatori care au lansat ipoteza ca piramidele erau un fel de antene.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Goh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.