O familie întreaga vindecata de Sfântul Nectarie

Multe sunt minunile pe care Sfântul Nectarie le-a lucrat de-a lungul anilor în familia noastra, spre slava lui Dumnezeu si a Maicii Sale! Sunt atât de încântatoare si de preadulci, întocmai ca nectarul, încât ma tem ca nu stiu cu ce anume am sa încep.

Toti membrii familiei noastre au avut nevoie de-a lungul vremii de ajutorul acestui minunat sfânt taumaturg.

Tatal meu a suferit în doua rânduri atacuri cerebrale din care medicii nu mai credeau ca va scapa. Din fericire, Sfântul Nectarie l-a ridicat si s-a recuperat de fiecare data în mod minunat. Mai târziu a suferit un infarct miocardic din care, tot asa, medicii nu mai credeau ca poate fi salvat, dar în mod miraculos sfântul a lucrat si de aceasta data. Ca sa nu mai spun ca în fiecare zi îl ajuta sa aiba o glicemie aproape normala, desi este suferind de diabet de foarte multi ani.

Daca avem vreo criza de rinichi sau alte probleme minore, nici nu ne mai obosim sa luam vreun medicament plin de efecte secundare, ne ungem direct cu untdelemnul sfântului, care este cel mai eficient calmant.

Mama s-a trezit într-o dimineata cu o sângerare atunci când mergea la toaleta, bineînteles ca s-a speriat, oricine în locul ei s-ar fi înspaimântat gândindu-se la tot ceea ce poate fi mai rau, însa, neavând curaj sa mearga la medic, a stat asa mai multi ani, timp în care sângerarile au continuat si, din pacate, au aparut si alte simptome, simtea un fel de chist mare care îi apasa pe intestine. Am sfatuit-o sa fie curajoasa, sa mearga la medic cu nadejdea nu la oameni, ci la Cel de Sus si la Sfântul Nectarie, care este grabnic ajutator în astfel de necazuri. Medicul gastroenterolog i-a spus ca la palpare simte într-adevar ceva ce nu este în regula si ca din primele impresii considera ca ar putea fi vorba de polipi intestinali, posibil cancerosi. lumina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.