Obiect zburator neidentificat surprins de numerosi martori

Internautii discuta pe retelele de socializare despre un eveniment ciudat ce pare a fi un OZN.

Exista numeroase filmari cu ceea ce pare a fi si o entitate sau un OZN cu o suprafata reflectorizanta. Jocul de lumini si umbre este spectaculos si ciudat.

Ciudatul “obiect” a fost observat si filmat in zilele de 18 si 18 iulie 2017, in zona Cornwall. Numerosi martori au imortalizat fenomenul deasupra orasului Truro, Pe un deal in apropiere de Carluddon, pe plaja Fistral din statiunea Newquay, pe autostrada 30 si la Roche Rock.

Cornwall

ufo12

Dupa cum observati pare un fel de nor rotund de culoare mai inchisa, oarecum fumuriu. La o privire mai atenta pe inregistrari veti descoperi ca suprafata obiectului este asemanatoare sidefului de scoica sau poate oglinda.

ufo Cornwall

ufo cornwall1

Nu se vad margini bine conturate dar este la fel de ciudat in toate filmarile. Banuiesc ca englezii nu au facut o pasiune pentru un nor negricios sioricum ar fi prea mare este asemanarea intre filmarii din locatii diferite.

ufo cornwall3

ufo cornwall4

Primul care a observat OZN-ul a fost un surfer, Kiefer Krishnan care a incarcat filmarea pe Instagram.

 

Fotograful Shayne House a vazut si el ciudatul obiect ce pare sa apara si sa se rematerialize, deasupra autostrazii A 30. El se intreba pe Twitter ce este, este cumva un OZN ?!?

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

ufo cornwall6

ufo cornwall8

ufo cornwall9

Aveti o idee ce poate fi ? Un lucru este cert, daca este Obiect Zburator cu siguranta detine o tehnologie de camuflaj extraordinara. Sa nu uitam ca nu se ascunde de radar si filmarile sunt facute ziua, pe lumina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.