Pe cand o lege pentru sex in mijlocul bulevardului ?

Ma uit cu stupoare cum normalitatea este ignorata si vin tot felul de indivizi care cer drepturi.

Normalitatea unui orb este una, a unui hipoacuzic este alta, dar indiferent de problemele de sanatate exista niste reguli de bun simt elementare care au facut ca societatea sa evolueze si sa fie ce este astazi.

Blamam religia, cei ce incearca sa mai pastreze valorile sunt considerati inapoiati, inventam o societate noua pe criteriile drepturilor omului.

Stimati concetateni democratia si libertatea voastra se opeste atunci cand o veti incalca pe a mea, e vecinului, a colegei, a bunicii, etc!

In numele libertatii si democratiei nu puteti face ce doriti, ci trebuie sa aveti autocenzura si cei 7 ani de acasa!

gay

Presa ne bombardeaza cu stiri uluitoare: 2 barbati casatoriti in Belgia vor sa fie considerati familie!

Eu ii consider orice, mai putin familie, deoarece indiferent de ceea ce vor ei, uniunea lor nu se bazeaza pe regulile de baza ale unei familii.

Casatoria nu s-a inventat ieri si ea a fost gandita, creata, etc pentru protejarea copiilor si a femeilor!

100 de ani la scara istoriei este o clipa. Acum 100 de ani femeile care lucrau erau foarte putine sau deloc. Pentru ca micul om sa poate avea minimum de subzistenta, trebuiau sa existe niste legi clare scrise sau nescrise. Sa nu uitam ca existau razboaie, diverse pericole, nu era in acele timpuri hipermarket si nici banci care dadeau credite pe ochi frumosi.

Odata casatorita, o femeie care ramanea vaduva era ajutata de 2 familii care se uneau prin legi si juraminte. Copii aveau mai multe rude si ajutor din partea lor. Un rol important il juca si biserica atat de blamata astazi, dar si milosteniile facute de oameni.

Casatoria nu este un contract de sponsorizare, un joc de-a v-ati ascunselea sau Pokemon Go. Era si ar trebui sa ramana un act de maturitate si respect, bazat pe valori comune. Cei 2 trebuie sa fie prieteni, nu doar amanti.

alaptare1

O alta stire bomba imi zgarie creierul – Activistele pentru drepturile mamei si copilului sustin adoptarea unei legi care sa interzica discriminarea femeilor care alapteaza in spatiile publice. Vezi toata stirea

Mi-as dori sa initieze cineva o lege, care sa interzica PROSTIA!

Cu ce se va diferentia cat de curand societatea umana de maimute ?

Daca tot vrem legi impotriva bunului simt elementar, de ce nu obligam concetatenii nostri sa asiste la spectacole pornografice pe bulevardul Magheru ?

vulg

Daca mamicile doresc sa care bebelusi prin baruri si restaurante, ca asa e la moda si copilul e un fel de accesoriu, ar putea sa gaseasca un colt discret unde sa ii hraneasca. Nu e nimeni obligat sa le vada sanii indiferent daca sunt sau nu siliconati. Normalitatea inseamna decenta, nu vulg.

alaptare

De ce nu s-ar da o lege si pentru cei ce doresc sa urineze in public ca si ei au nevoi, uneori foarte urgente care tin de sanatate daca stam si ne gandim bine.

Aud tot timpul in jurul nostru ca oamenii sunt necivilizati, ca e mizerie, ca nu suntem educati, dar educatia nu inseamna ca trebuie toti sa inghita mofturile si absurditatile unora.

Nu cred in teoria evolutionista ,dar am certitudinea ca desi nu ne tragem din maimute, in aceasta lume cu legi absurde vom ajunge sa consideram ca orangutanii, gorilele si macacii sunt mai evoluati ca noi!

Ar fi cazul sa ne trezim si sa terminam cu idioteniile, caci nu ne fac cinste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.