Pericol in centrul Bucurestiului: Doua blocuri risca sa se prabuseasca

Siguranta locuitorilor din doua blocuri din zona Eroilor din Capitala, unde s-a surpat terenul in urma lucrarilor facute pentru extinderea magistralei de metrou, nu poate fi garantata, spune ISU, potrivit caruia constructorul nu poate preciza daca este vorba de “o problema mai ampla in subteran”.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, in zona Eroilor unde au aparut deformari in sosea din cauza lucrarilor facute pentru extinderea magistralei de metrou se afla doua blocuri, la fata locului fiind trimise echipaje pentru a interveni in caz de necesitate.

“Ca urmare a deformarilor aparute la carosabilul din zona statiei de metrou Eroilor, unde se executa lucrari pentru extinderea magistralei, la fata locului au fost trimise urmatoarele echipaje – Detasamentul Special de Salvatori si un echipaj SMURD.

In apropierea zonei unde se observa denivelarea sunt doua imobile de locuit”, arata sursa citata, care precizeaza ca in urma discutiilor dintre reprezentantii ISU si constructor s-a stabilit ca nu exista “un risc iminent” pentru cele doua blocuri. ziare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.