Picturi cu extraterestrii si OZN-uri descoperite in India

In Chhattisgarh, India, au fost descoperite picturi vechi de 10.000 de ani! Desenele au fost realizate pe stanca si reprezinta figuri umanoide si nave interstelare.

Departamentul de arheologie si cultura din Chhattisgarh vrea sa ia legatura cu specialistii NASA pentru a cerceta picturile din districtul Kanker.

india0

Situate la 130 km de Raipur, pesterile care descriu extraterestrii si OZN-uri se afla in satele Chandeli si Gotitola.

Chhattisgarh

Desenele sugereaza ca oamenii au vazut sau si-au imaginat fiinte de pe alte planete. Este nevoie de cercetari ample pentru a lamuri existenta acestor picturi antice.

india1

india4

Localnicii isi amintesc ca stramosii lor povesteau despre niste oameni mici, omuletii Rohela, care au aterizat din cer cu un aparat zburator de forma rotunda si care au luat cu ei cativa sateni care nu s-au mai intors niciodata.

india2

Picturile sunt realizate in culori naturale, diverse nuante de ocru si alte culori de pamant, care si-au pastrat intensitatea in ciuda miilor de ani care au trecut peste ele. Fiintele poarta arme iar figurile sunt greu de deslusit.

india6

Gura si nasul lipsesc. In unele imagini se pot observa fiinte umanoide ce poarta un fel de costume spatiale, asemanatoare astronautilor de astazi. Pe cap poarta un soi de casti prevazute cu antene.

Chiar daca nu putem exclude imaginatia avangardista a unui pictor preistoric, asemanarile cu astronautii sunt greu de explicat. De obicei fantezia oamenilor nu merge atat de departe.

Poate fi o coincidenta faptul ca desenele antice seamana foarte bine cu navele zburatoare din filmele SF. Arheologii fac inca cercetari asupra desenelor pentru a obtine date suplimentare.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

india3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.