Piramidele si Constelatia Orion

Potrivit datelor acceptate de istorie, cele trei piramide de pe platoul Giza din Egipt au fost construite de catre armate se sclavi evrei pentru ai slavi pe faraonii Egiptului.
Istoricul grec Herodot, a sustinut ca piramidele au fost construite de catre echipe de 100.000 de oameni, echipe schimbate la fiecare cateva luni, pe o perioada de 20 de ani. Aceasta inseamna ca timp de 24 de ore, la fiecare 3 minute si jumatate, un bloc masiv de piatra trebuia sa fie asezat la locul potrivit. De unde au fost adusi acei oameni? Faptul ca in timpul dinastiei a IV a din Egipt, nu a existat acest tip de forta de munca pe o raza de 8.046 km în jur, este ignorat de catre egiptologi.
Deasemenea trebuiesc luate in calcul si teoriile despre blocurile de piatra rostogolite pe trunchiuri de copaci. Singurii copaci, in Egiptul Antic, erau palmierii – considerati ca fiind o sursa valoroasa de hrana .

piramide egipt

Putin probabil ca palmierii sa fie taiati, putin probabil ca textura moale a palmierilor putea sustine greutatea blocurilor de piatra mai mult de cativa metri.

piramide egipt2

Piramidele sunt monumente ale faraonilor, morminte destinate conservarii trupurilor regale in ideea asigurarii unei existente continue in viata de apoi. Si totusi, nici un corp nu a fost gasit – inca – in interiorul acestor piramide. Aceaste conceptii gresite despre cultura si istoria egipteana, conduc la cea mai mare conspiratie probabil din toate timpurile: Cine a construit piramidele?

Prin examinarea unor fapte de necontestat, intelegem ca:

 • Marea piramida cunoscuta ca Khufu/Keops, nu contine trupul niciunui faraon, nici o camera a bogatiilor, nicio comoara. Nu exista deasemenea niciun indiciu care sa ateste ca ar fi continut vreodata un copt sau vreo comoara. Intelegem deci ca acea conceptie cum ca piramida reprezinta un mormant regal este total gresita. Singurele morninte regale descoperite de catre arheologi sunt acelea din Valea Regilor si Reginelor.

valea regilor

 • Singurul motiv pentru care este cunoscuta ca Khufu/Keops, se datoreaza unui graffiti Victorian. Cand colonelul Howard Vyse a intrat in Marea Piramida, era determinat pentru a-si creea un nume ca egiptologist.
  Nu a dorit nimic mai mult decat sa faca o descoperire monumentala care sa ii aduca faima.

Howard Vyse

Dezamagirea lui a fost imensa la descoperirea unei piramide goale – era ultimul lui sezon in Egipt ; In miez de noapte s-a furisat deasupra Camerei regelui unde a mazgalit niste hieroglife. In dimineata urmatoare, el a facut cunoscuta “descoperirea” sa ( hieroglifele pictate cu culoarea rosie) castigandu-si astfel locul sau in cartile de istorie ca fiind omul care a descoperit indetitatea detinatorului Piramidei Mari.

Khufu-pyr

Trebuie mentionat ca acele simboluri pictate de catre Howard Vyse nu aveau acuratetea acelei perioade in care Piramida a fost construita.
Simbolul – Ra – a fost descris in mod eronat. Cu siguranta, daca un egiptean ar fi desenat simbolul, acesta ar fi facut-o corect. Scrierea incorecta a simbolului, ar fi fost o insulta grava adusa panteonului egiptean.

 • Sarcofagul de piatra din interiorul Marii Piramide este prea mare pentru a fi fost adus acolo din alta parte. In multe carti pe acest subiect se crede ca sarcofagul a fost construit in interiorul acelui camere in timpul procesului de constructie al piramidei.

sarcofag

Cu siguranta, pentru o civilizatie atat de avansata, aceasta solutie nu are sens.
Daca motivul construirii unui sarcofag – care nu arata ca ar fi continut vreodata un corp uman – mai mare decat usa este acela de a tine hotii departe, cu siguranta ar fi fost suficiente blocurile imense de piatra ale coridorului ascendent care duce spre camera regelui. Este putin probabil ca hotii de ocazie ai Egiptului Antic, sa fi putut trece de blocurile de piatra pentru a ajunge in camerele despre care probabil stiau ca sunt goale.
Si daca acele camere au fost complet goale, de ce au fost asezate acele blocuri de piatra pentru a impiedica orice intentie a cuiva de a explora camerele? Ce secrete ascunde Camera Regelui?

Napoleon-meets-Sphinx-Gerome-1862

 • Unii vizitatori, inclus fiind Imparatul Napoleon, sustin ca au trait in interiorul marii piramide experiente stranii, viziuni distorsionate – in special in Camera Regelui. In 1930, Paul Brunton a petrecut o noapte in interiorul camerei regelui si sustinea ca a fost asaltat de viziuni ale unor creaturi ostile, grotesti, diavolesti.
  Au fost acestea halucinatii? In ultimul timp, s-a mers pe ideea ca radiatiile emanate de granitul negru din acea camera ar fi indus starea de halucinatii … insa, in cazul acesta, de ce nu toti vizitatorii au avut acele viziuni?

sfinx piramida

Experimente recente indica faptul ca “pietrele spiritelor” din Camera regelui par a genera un camp electric care poate cauza socuri minore cel putin unui biet vizitator.
S-a spus deasemenea ca Piramida, din cauza (datorita) pietrelor de granit, poate transmite si receptiona unde radio si semnale de microunde. Aceasta insemnand ca spiralele de energie din varful piramidei iau forma unui cerc care patrunde atmosfera.
Astfel unele persoane confirma suspiciunile ca Piramida este un fel de far destinat utilizarii din spatiu.

vortex pyramida

Recent, fostul consultant NASA Richard Hoagland a declarat ca nisipul radioactiv descoperit intr-o camera din spatele Camerei reginei explica “experientele/halucinatiile” lui Napoleon. Deasemenea fostul consultant NASA a declarat ca datele anomaliilor radioactive oferite de catre piramida arata ca varful structurii este cu 1000 de ani mai batran decat baza!
Aceasta duce catre speculatia ca Piramida a fost construita in aer, de la varf, cu tehnologie extrateresta urmand ca mai apoi sa fie amplasata pe platoul Gaza.

piramide

 • Un drum cu o lungime de 2,43 de metri si o latime de 10 cm ar putea fi construit de la San Francisco la New York si pus in Marea Piramida.
  Deasemenea s-a speculat ca cu cantitatea de piatra folosita la constructia piramidei, ar putea fi construit un perete inalt de 91 de centimetri si cu o grosime de 30 cm, imprejurul Frantei.
  Perimetrul piramidei de aproape 1 kilometru si zona interioara de 53.000 de metri patrati ar putea incorpora catedralele din Florenta, Milano si Sf Petru (Vaticanul) precum si manastirile Westminster si Sf Paul.
  Si toate acestea au construite de oamenii epocii de piatra, da ??

constructori piramide2

 • Acestea sunt ramasite ale celor sapte minuni ale lumii. Piramidele sunt deasemenea, exceptand Marele Zid Chinezesc, cele mai vechi structuri artificiale de pe Pamant.

piramide spatiu

 

 • Nu exista urme autentice de hieroglife in interiorul piramidelor – urme remarcabil pentru o civilizatie care a sculptat hieroglife pe fiecare suprafata avuta la dispozitie!
  Deasemenea hieroglifele descoperite in alte zone nu arata niciun indiciu despre cum au fost construite piramidele. Singurele hieroglife de dinauntrul Marei Piramide sunt picturile cu vopsea rosie, “descoperite” de catre Howard Vyse iar acestea se stie ca nu sunt hieroglife autentice datand din perioada Egiptului Antic. Desi alte piramide din Egipt contin hieroglife, numite deasemea si “texte din piramida” , Marea Piramida si celelalte doua piramide, nu au fost vreodata atinse de dalta scribului.

khufu

 • Cercetorul August Tornquist a deckarat ca: “Marea Piramida a fost cea mai mare intreprindere unica in intreaga istorie a omenirii.”
  Si totusi Marea Piramida nu adaposteste nicio pictura, niciun artefact, niciun inscris care sa ofere date despre constructie.
  Egiptenii au lasat in urma lor 3000 de ani de istorie redata in picturi, hieroglife, oferind date despre cultura si civilizatie. De la nasteri, recoltarea granelor, cladiri, constructii , sacrificii, rugaciuni…..dar nimic despre piramidele din Giza. De ce ??

egipt hieroglife

Pentru o civilizatie care a dorit sa lase in urma dovezi scrise, pictate ale ale evolutiei, egiptenii antici au fost reticenti in a oferi dare despre Piramidele din Giza. Poate ca si pentru ei piramidele constituiau un mister. Exista dovezi foarte clare incepand cu tabletele de lut ale sumerienilor si terminand cu Ninive – marea librarie istorica -, dovezi care atesta ca Marea Piramida le era cunoscuta sumerienilor inca de acum 10.000 de ani… cu 6000 de ani inainte ca primul faraon sa se fi nascut!

orion piramide4

 

 • Ne este dat sa credem ca egiptenii antici – pe langa toate celelalte minuni ale lor – au fost deasemenea prima civilizatie care avea cunostiinte matematice atat de precise incat sa poata determina Nordul geografic de Nordul magnetic? Ne este dat sa credem ca egiptenii antici putea gasi nordul magnetic si stiau semnificatia acestuia? Legat de aceasta idee, de a fi capabil de a localiza nordul geografic, reprezinta notiunea ca Pamantul este rotund, fapt ce nu a fost acceptat pana de cateva secole in urma. Unii avand dispute chiar si in zilele noastre pe tema acestui subiect.

 • Acestea fiind spuse, axa Est – Vest corespunde cu cea mai lunga paralela terestra care inconjoara Pamantul, aceasta trecand prin Africa, Asia si America. In mod similar, cel mai lung meridian terestru de pe Pamant, trece prin Asia, Africa, Europa si Antarctica, deasemenea trecand direct prin Piramida.
  Tinand cont de faptul ca Pamantul are suficient teren pentru a oferi 3 miliarde de locuri posibile de constructie pentru Piramida, sansele ca aceasta sa fie construita acolo unde este, sunt de 1 la 3 miliarde. Intr-un articol din Anomalous Maps, se arata clar ca abilitatea de a calcula longitudinea nu a fost posibila pentru cartografi sau orice altcineva, inainte de secolul 18.

piramide asezare

Fara a avea cunostinte si fara a intelege datele despre longitudine, ar fi extrem de dificil pentru cineva sa cunoasca dimensiunea, forma si maparile relative ale maselor de teren ale Pamantului.
Fara cunostinte despre longitudine, este aproape imposibil in a intreprinde calatorii pe mare, si totusi, daca probele (mumii egiptene continand urme de cocaina) sunt fiabile, in cazul acesta, egiptenii au efectuat astfel de misiuni de explorare spre America de Sud (singurul loc de unde ar fi putut proveni cocaina).
Toate acestea in ciuda aparentei lor uri de a naviga in largul marii.
Si chiar daca acceptam ca cu mii de ani in urma, egiptenii, au fost excelenti navigatori, cum ar fi putut ei sa stie despre corelarea exacta a restului de masa terestra a pamantului?

barca egipt

 

 • Ca si la designul podurilor din secolul 20, pietrele de temelie are marii piramide au bile si prize construite in ele. Cat suprafata mai multor terenuri de fotbal, Piramida este supusa la miscari de expansiune si contractii de la cald la rece, la cutremure de pamant, asezari si alte fenomene de genul acesta.
  Dupa 4.600 de ani, structura acesteia ar fi trebuit sa fie serios afectata.
  Recent, experti in constructii, au fost solicitati sa vina cu sugestii pentru dezbaterea acestei teme – Cum a fost construita Piramida, referintele de care s-a tinut cont la constructie.

khufu pyr

Pietrele cu care este placata Piramida, 144.000 in total, erau atat de stralucitoare ca ar fi putut fi vazute de pe muntii din Israel, la sute de kilometri distanta.
Pentru cei interesati de semnificatia simbolurilor, in profetia Bibliei, 144.000 este numarul de oameni – 12.000 din fiecare trib al Israelului – oameni care ar trebui sa evanghelizeze lumea in zilele de dinaintea Apocalipsei.

acuarela piramide

Pietrele exterioare, sunt taiate perfect si cu unghiuri aproape perfect potrivite pentru toate cele sase fete.
Tehnologia moderna nu poate plasa pietre cantarind 20 de tone cu aceeasi precizie cu care au fost asezate pietrele care construiesc Piramida. Asa cum s-a mentionat mai sus, alinierea perfecta vazuta la piramida, este ceva de neatins in prezent.

piatra keops

Ce putem deduce din toate acestea? Ca orice ar fi construit piramidele, au folosit o tehnologie pe care noi nu o detinem, tehnologia de a taia, de a muta/aseza, si cimenta blocurile de piatra. Oricine ar fi cei care au construit piramidele, e cert ca au avut cunostinte considerabile despre Pamant, deoarece acestea au fost construite intr-unul din cele cateva locuri cu o roca de baza suficient de puternica pentru a sustine o greutate mare.

acuarela piramide2

Cei care au construit piramidele, au stiut deasemenea ca cea mai mare masa terestra a Pamantului era in ambele directii… atat Nord – Sud, cat si Est – Vest.

Dupa studierea detaliata a masuratorilor facute de catre cercetatorii de dinaintea lui, Sir Isaac Newton – care deasemenea a fost fascinat de Piramide -, a recunoscut faptul ca multe masuratori cheie ar fi in cifre rotunde. Aceasta descoperire permite dezlegarea unor secrete ale piramidelor si dezvaluie relatii matematice de neconfundat.

newton

1 – Spre exemplu, se stie din geometrie despre relatia dintre diametrul unui cerc si circumferinta acestuia.

In cazul in care circumferinta piramidei este impartita de doua ori, rezultatul este 3,14159, care “se intampla” sa fie PI.

2- Fiecare dintre marile piramide au patru pereti, fiecare perete masoara 9,131”, totalul celor patru pereti fiind 36,524”. La prima vedere, acest numar pare nesemnificativ insa mutand virgula obtinem 365.24.
Cate zile sunt intr-un an? 365!

3 – Inaltimea medie a terenului terestru, masurata doar prin sateliti si calculatoare, se intampla sa fie 5,449”. Aceasta este exact inaltimea Piramidei.

4 – Toate cele patru laturi ale Piramidei sunt foarte usor concave. Acest efect care nu poate fi vazut privind Piramida de la sol, a fost descoperit in anul 1940 de catre un pilot care realiza fotografii aeriene pentru efectuarea unor calcule.
Masurate in zilele noastre cu instrumente moderne, tehnologie laser, toate acele taieturi perfecte in blocurile de piatra si “intentionat” usor curbate, imita exact curbura pamantului.

piramida keops vedere avion

 

Raza acestui arc fiind egala cu raza Pamantului. Aceasta raza a curburii fiind ceea ce a cautat Newton de-a lungul timpului.

Teoreticienii speculeaza ideea ca Piramida este un mesaj, un simbol al cunoasterii, pe care noi, ca primii oameni care au invatat sa descifreze, sa-l folosim ca pe un exmplu in construirea propriilor piramide, exemple prabusite in ruine, in desertul egiptean.

Mesajul indica faptul ca indiferent cine a construit Piramidele, a cunoscut Pamantul foarte bine: cate zile are un an, raza de curbura, tehnici de masuratori standard, inaltimea medie a continentelor si centrul de masa terestra.

acuarela piramida5

Cei care au construit Piramidele, au fost capabili sa construiasca ceva ce noi inca nu putem construi in zilele noastre, au fost capabili sa adune totul intr-o singura structura. Au fost acestia extratestrii sau forte supranaturale? Unele persoane, cred ca da. (Traducere si adaptare Facebook – Miki)

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

3 comments on “Piramidele si Constelatia Orion

 1. “Multumim” celor de la esoterism.ro care ne-au luat articolul complet, fara a cita sursa.
  Evident ca l-au preluat cu tot cu greseli, era mai simplu sa il preia cu copy/paste.

 2. Am citit materialul si am observat ca nu se afla nimic in marea piramida nici un artefact,nici-o comoara,nici un faraon mumificat,nici o inscriptie,nimic legat de piramida.
  Este logic sa ne gandim ca aceste constructi atat de mari si de complexe nu au fost construite de oameni pentru ca si in ziua de azi este aproape imposibil sa construim asa ceva cu tehnologiile pe care le avem.Piramidele au fost construite de finte mult mai avansate decat noi pentru ca noi la vremea acea acum 5000 de ani nu aveam atatea cunostinte despre astrologie cele trei piramida de la giza simbolizeaza cele trei stele din mijlocul constelatiei orion este clar ca piramidele au fost construite de extraterestri din constelatia orion.Si legat de undele electro-magnetice care le emite marea piramida,de vreme ce nu se afla nimic in acea piramida artefacte,cadavre mumificate,inscrisuri,nimic eu cred ca acele unde electro-magnetice emise de marea piramida sunt defapt trimise in constelatia orion ca acele finte extraterestre din orion sa ne stie mereu locatia.De vreme ce nu se gaseste nimic in marea piramda cu siguranta cele trei piramide au rol de emitatoare(antene) pentru a ne sti extraterestri din orion locatia.Si legat de vechimea varfului marii piramide care este de 1000 de ani mai ma veche decat baza cu siguranta a fost construita in aer pentru ca nu poti incepe o constructie de sus nici in zilele noastre nu putem construi o cladire de exemplu de sus.Toate marile minuni ale lumii au fost construite de extraterestri pentru ca la acele vremuri nu eram asa de avansati din punct de vedere tehnologic pentru a construri lucrui atat de uimitoare,exemple:marile piramide de la giza,stonehange,stramtoarea care face legatura cu marea ionica si marea egee(stramtoarea este prea perfecta pentru un efect natural)etc.Oameni buni trezitiva la realitete extraterestri exista toate statele lumii ascund existenta lor,sunt peste 80 de specii de extraterestri care au vizitat planeta noastra,extraterestri neau ajutat sa evoluam de mii de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.