Puterea mistica a Crucii

Provenit din limba latina Crucea( crux, crucis – lat) este unul dintre simbolurile cele mai raspandite si in acelasi timp printre cele mai vechi. In limba latina cuvantul ia primul sens pe la anul 264 inaintea erei crestine, si servea la pedepsirea sclavilor, raufacatorilor si furilor, care nu erau cetateni romani.

“Daca voieste cineva sa vina dupa mine, sa se lepede de sine insusi, sa-si ia crucea, si sa ma urmeze», a rostit Iisus din Nazaret.

cruce

Oamenii de stiinta au dovedit experimental ca semnul Crucii ucide microbii si modifica proprietatile apei .

S-a confirmat astfel ca vechiul obicei de a face semnul Crucii inainte de masa, deasupra mancarii si la final nu este doar un moft. Experimentele au fost facute timp de 10 ani si au avut acelasi rezultat miraculos – bautura si mancarea asupra carora se face semnul Crucii se “curata”. Este un rezultat fenomenal si inca greu de inteles pentru multi dintre noi dar rugaciunea si semnul Crucii care se fac asupra apei, au capacitati… antibacteriene!

apa sfintita

Oamenii de stiinta au testat efectele rugaciunii ” Tatal nostru ” si semnul Crucii asupra bacteriilor patogene . Pentru acest studiu, au fost luate probe de apa din fantani, rauri, lacuri, etc . Toate probele contineau bacterii, E. coli , Staphylococcus aureus, etc.

Simpla citire a rugaciunii “Tatal nostru” au facut ca mostrele de apa sa “se curete”, cantitatea de bacterii micsorandu-se si de 1000 de ori.

Cercetatorii au vrut sa elimine influenta mentalului asa ca au folosit la experimente crestini si atei sau oameni care imbratiseaza alte religii si convingeri.

Rugaciunea si semnul Crucii au stabilizat presiunea sangelui, imbunatatind parametrii sanguini. Uimitor este faptul ca semnul Crucii si rugaciunea au ajutat sanatatea celui in cauza exact – la cei cu hipotensiune a scazut si la cei hipertensivi a fost invers.

S-a mai observat un lucru demn de mentionat – cei care si-au facut semnul Crucii neglijent, incorect, etc nu au existat rezultate sau au fost extrem de reduse.

Vezi si articolul Cum ne facem Cruce ? – Modul corect de savarsire al Sfintei Cruci la ortodoxi

Expertii rusi din Sankt Petersburg au ajuns la concluzia ca oamenii pot totusi sa se vindece in biserici, atunci cand ating Sfintele Moaste sau icoanele. „O rugaciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, seful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din St. Petersburg. „Rugaciunea nu numai ca regleaza toate procesele din organismul uman, ci repara si structura grav afectata a constiintei”. ( mai multe pe Forum)

Boala apare mai intai la nivelul mintii si apoi coboara in organe, pe fondul slabirii campului energetic.

agheazma

Cercetatorii au mai observat ca “apa pare sa distinga” sensul rugaciunii si isi “aminteste” acest lucru pe termen nelimitat! Ea pare sa se “satureze cu lumina”. Evident, ochiul omenesc nu poate observa acest lucru deoarece nu este suficient de sensibil, ca un spectrograf sau alte aparate ultrasensibile de masura.

Semnul Crucii schimba densitatea optica a apei aproape instantaneu.

Densitatea optica a apei de la robinet peste care face semnul Crucii un credincios a crescut de aproape 1,5 ori. La sfintirea a preotului a crescut de aproape 2,5 ori. ( n.r. – sa fie influenteze oare si vesmintele preotesti acest experiment !? )

apa5

Sa dovedit ca apa “distinge”, chiar un grad de credina – densitatea optica s-a schimbat cu 10 %.

Deoarece corpul uman este format din aproximativ 85% apa , inseamna ca Dumnezeu a stabilit niste “legi” fizice si niste metode de reglementare ale proceselor biochimice din organism care “invata” numele lui Iisus Hristos si se poate spune ca semnul Crucii este un “generator” de lumina. Semnul Crucii trebuie facut insa corect atat cu mana cat si Inchinarea deasemeni.

cruce ortodoxa

cruce mana

Semnul Crucii si rugaciunea “Tatal nostru” emana o putere divina sacra , al caror efect este o actiune instantanee de energie radianta , cu rezultat vindecator.

Realizarea corecta a semnului Crucii, rugaciunea si starea emotionala a omului duc la rezultate uimitoare si de aceea unii au parte de “minuni” iar altii nu. Chiar si icoanele Facatoare de Minuni nu au rezultatele scontate daca persoana care se roaga nu pastreaza regulile simple. Respectul fata de biserica, obiectele sfinte, gandurile curate, etc nu sunt doar un moft ci fac parte din ritualul de vindecare.

Rugaciunea – este o conversatie cu Dumnezeu, nu un plasture, o pilula sau o vraja.

Studiile efectuate au observat ca desi viteza luminii este de aprox. 300.000 de km/sec , cea a rugaciunii este cu mult mai mare, chiar si fata de viteza sunetului.

Cum se explica proprietatile curative ale apei sfinte , rugaciunea ortodoxa si semnul Crucii ?

Spune Sfantul Ioan Gura de Aur – Daca mergi la biserica, sa nu iesi pana nu se termina slujba. Numai, Doamne fereste, daca esti bolnav, sau daca patesti ceva. Dar altfel sa nu iesi, ca, daca iesi inainte de terminarea Liturghiei, esti asemenea cu Iuda, care a iesit de la Cina de Taina, unde erau la masa Mantuitorul cu Apostolii si s-a dus si L-a vandut pe Hristos. Asa arata Sfantul Ioan Gura de Aur.

rugaciune

Vezi si Hrana sanatoasa – puterea gandului – memoria apei – puterea rugaciunii

Vezi si filmul Apa are memorie

Chiar si o mica rugaciune asupra apei de la robinet are un efect benefic, de curatare. Apa este Vie. Chiar si simplul gand poate influenta structura Apei. Sa nu uitam de invataturile care ne spun sa nu dorim ce este al altuia, sa nu gandim negativ( pacate, ura, invidie, etc).

Poate ca este incredibil insa chiar si simpla miscare a privirii in forma de cruce schimba structura apei, crescand spectrul UV scurt.

Exista o “telepatie” intre oameni si apa.

La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu ( Ioan 1 : 1 ). Cuvantul lui Dumnezeu schimba proprietatile apei , substantele din care lumea a fost creata dupa Cuvantul lui Dumnezeu.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

Trinitatea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.