Putin vrea sa intre in istorie drept liderul care a refacut imperiul rus – comentator politic rus

Presedintele Vladimir Putin este convins de slabiciunea statelor occidentale si in consecinta are de gand sa trimita armata rusa pana la Kiev, care este Ierusalimul Rusiei, a declarat sambata pentru agentia EFE prestigiosul comentator rus Evgheni Kisiliov.

“Putin vrea sa intre in istorie drept liderul sub care imperiul rus a renascut prin recuperarea unor teritorii precum Crimeea sau estul Ucrainei. Din acest motiv ne-a reamintit tuturor ca Kievul este mama tuturor oraselor rusesti”, explica analistul rus.

Dupa negocierile de la Geneva, acesta anticipeaza ca Rusia va face tot posibilul ca viitoarele tratative sa esueze prin impunerea unor conditii inacceptabile, esec pe care Putin il va pune exclusiv pe seama Occidentului.

“Cu siguranta ca serviciile secrete ruse vor provoca o escaladare a violentei in estul Ucrainei”, crede Kisiliov, care era cel mai faimos ziarist din Rusia atunci cand Putin a ajuns la putere in anul 2000, dar din cauza conflictelor repetate cu Kremlinul a fost nevoit sa emigreze in Ucraina. ziare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.