Sistemul solar se schimba si nimeni nu stie de ce

Chiar daca Sistemul Solar pare ceva static si etern, in ultimii 10 ani a suferit schimbari semnificative. Oamenii de stiinta incearca sa inteleaga cauza acestor modificari.

Astrofizicienii au inregistrat o crestere in intensitate a campului magnetic al Soarelui. Anul de referinta in studierea Soarelui este 1901.

soare

Campul magnetic al Soarelui a cescut in acest timp cu 230%. Astfel nu este de mirare ca locuitorii care nu au vazut pana acum aurore boreale au ajuns sa isi petreaca noptile admirand jocurile de culori.

aurore

aurore2

Nu doar cei din Nord pot observa spectacolul ceresc ci si cei care stiau despre aceste fenomene spectaculoase de la televizor sau din carti.

Furtunile geomagnetice nu sunt nici ele inofensive si s-a observat nu doar afectarea satelitilor si a semanerlor de tot felul ci si o mortalitate crescuta datorita hipertensiunii sau celor cu afectiuni cardiace.

Se pare ca Soarele despre care am invatat “unde nu intra soarele pe geam, vine doctorul pe usa”, a devenit un dusman al sanatatii oamenilor.

catel

Nici planeta Mercur nu mai este ce a fost. Calota polara a disparut si i-a aparut brusc un camp magnetic. Conform standardelor cosmice aceasta schimbare a fost aproape instantanee.

Pe Venus, luminozitatea a enorm in ultimii 40 de ani iar pe Saturn a scazut rata curentilor ecuatoriali. Pe Jupiter in doar 10 ani as-a marit luminozitatea inelului de plasma in jurul planetei.

Pe Uranus s-a intensificat activitatea norilor si a crescut luminozitatea iar pe Neptun a crescut intensitatea luminii cu 40%. Si pe Ploto a crescut presiunea atmosferica cu 300%. Se pare ca Pluto are si ea cateva spoturi luminoase cum sunt cele de pe Ceres , ceea ce ii uimeste pe cercetatori.

planete

Nu stiu de ce dar imi revin in minte cuvintele parintelui Arsenie Boca…

„Nimeni pe lume nu este absolut necesar pentru nimic. Vei fi sau nu, vei interveni sau ba, progresul, lumina tot se va face, cu tine sau fara tine. Exista o energie ascunsa care mâna lucrurile înainte. Sa nu-ti închipui, sarmana faptura pieritoare, oricât de bine ai fi înzestrat, ca daca nu esti tu lucrurile n-au sa mearga înainte. Lumina se face si fara tine, pe deasupra capului tau. Poti fi folositor; dar absolut trebuitor nu esti pentru nimic.”

Arsenie Boca 2015b

Pe Marte au fost inregistrate furtuni violente si calota polara s-a topit. “Sectiuni uriase ale ghetarilor din jurul polului sud de pe Marte se topesc din cauza vremei calduroase „de vara”, anunta Daily Mail acum cativa ani.

Marte

Oamenii de stiinta cred ca Marte este intr-o perioada de incalzire globala. O fi oare de vina poluarea sau cireada de vaci martiene !? (sac!)

In jurul Lunii s-a format un strat de vapori de sodiu gros de 6000 km! Oamenii de stiinta au prezentat versiuni diferite cu privire la motivele pentru ceea ce se intampla, inclusiv cum ar fi slabirea campului magnetic al Terrei si legatura cu schimbarea polilor. Exista tot felul de ipoteze care incearca sa elucideze schimbarile – ca ar exista niste energii cosmice necunoscute, ca o planeta mare s-ar apropia de Soare, etc.

Se pare ca istoria se repeta….

““Thet Oera Linda Bok” sau Cartea Oera Linda este un manuscris controversat care a aparut pentru prima data in secolul al XIX-lea. Manuscrisul original a fost scris in limba firiziana si prezinta cele mai importante evenimente istorice ale lumii incepand cu anul 3000 i. Hr.

Incepand cu anul 2193 un eveniment necunoscut a produs o catastrofa se proportii. Timp de 3 ani, numeroase cutremure, eruptii vulcanice sau tsunamiuri s-au abatut peste intreaga lume. In cele din urma civilizatia europeana a fost redusa la tacere.

Oera Linda

Oera Linda ne mai spune ca numeroase bule de foc au cazut din cer si au provocat cratere de dimensiuni foarte mari. Oamenii de stiinta au descoperit asemenea cratere in Estonia si in tarile nordice. Conform analizelor s-a stabilit ca acestea au o vechime de peste 4000 de ani si exista posibilitatea ca sa fie rezultate in urma impactului cu diverse corpuri ceresti.

In Oera Linda este specificat faptul ca Imperiul Akkadian a disparut brusc in urma catastrofei globale care s-a petrecut cu putin timp inaintea anului de gratie 2200 i. Hr. De fapt, acesta este si momentul in care egiptenii antici au fost abandonati de catre zei si civilizatia lor a intrat in istorie. Numeroase alte zone de pe glob au fost afectate. In China antica, imparatul Yu a descris momentul ca o supernova a fost vazuta pe cer si apoi urgia s-a dezlantuit, in conditiile in care numeroase “pietre” au bombardat Pamantul. Acesta este timpul in care orasele indiene Mohenjo-Daro si Harappa au fost spulberate de pe fata pamantului.” bzi

oera linda1

Incercand sa explice motivele acestor schimbari multi isi reamintesc de Nibiru. Conform vechilor legende odata la 3.600 de ani Nibiru revine intre Marte si Jupiter, pe o orbita alungita. Cand Nibiru era suficient de aproape de Pamant, anunnaki au coborat pe Terra printre oameni.

Nibiru este reprezentata in vechile texte sumeriene ca un disc cu aripi. Povestile despre viata pe Nibiru despre conditiile de viata sunt fascinante – oameni cu o longevitate uimitoare – cum au fost candva si pe Pamant. Adam a trait 930 ani, Seth (fiul lui Adam) – 912 ani, Noah – 950, etc.

Nibiru

Allalu a fost trrimis de pe Nibiru sa caute aur care era necesar pentru refacerea Planetei X. Pamantul continea suficient aur pentru exploatare. Din cauza barierei de asteroizi locuitorii de pe Nibiru nu au putut ajunge pe Terra dar Allalu a reusit. A folosit o forta distructiva despre care nu exista amanunte. In cele din urma anunnaki au ajuns pe Terra. O perioada lunga de timp au exista comunicari intre reprezentantii celor 2 planete. “Aerodromuri antice” au fost construite la Baalbek, Puma Punku, Nazca, Ierusalim, etc.

puma punku

Sane reamintim ca si Biblia vorbeste despre razboaie in Cer si multe alte legende relateaza despre aceste evenimente.

Nibiru se pare ca se afla pe “intersectia cerului” si discul cu aripi poate fi vazut in artefacte din mai multe tari.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

nibiru1

egypt

Nibiru2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.