Site-ul anuntul.ro, urmarit penal dupa ce mai multe prostituate l-au folosit pentru a racola clienti

Site-ul anuntul.ro este urmarit penal pentru proxenetism, dupa ce procurorii au stabilit ca prin intermediul acestuia erau racolati “clienti” de catre mai multe persoane, instanta stabilind ca, în urmatoarele 60 de zile, sa nu mai fie publicate anunturi la rubrica “Ea cauta partener”.

Conform unui comunicat de presa al parchetului, în 3 aprilie, procurorii au început urmarirea penala fata de firma Anuntul Telefonic SRL pentru savârsirea mai multor infractiuni de proxenetism.

În urma prezentarii în fata instantei, judecatorii au stabilit ca firma Anuntul Telefonic SRL sa nu mai aiba voie sa desfasoare activitati de natura celor cu ocazia carora a fost comisa infractiunea de proxenetism pe o perioada de 60 de zile, respectiv interzicerea publicarii anunturilor online din cadrul subrubricii “Ea cauta partener”, aflata la rubrica Matrimoniale, pe site-ul www. anuntul.ro. gandul

7 comments on “Site-ul anuntul.ro, urmarit penal dupa ce mai multe prostituate l-au folosit pentru a racola clienti

 1. O mare mizerie acuzele astea! Probabil ca doar asa se poate scoate un concurent puternic de pe piata.

 2. Cazul e nasol si repetabil !

  – Maine vine politia la Autovit.ro
  – Cere IPuri,emailuri si alte date stocate ale clientilor pe motiv ca… unii vand masini furate.
  – Poimaine sunt acuzati ca sunt partasi la furturi de masini.
  Ca,de fapt,prin infiintarea rubricii “Vanzari autoturisme Mercedes” au inlesnit furturi in valoare de 3 milioane de euro…
  – Prin faptul ca percepeau 10 lei/anununt,erau evident partasi la …
  – Urmeaza desfiintarea rubricii si obligatia de a plati milioanele de euro !

  Politistul e avansat iar situl desfiintat prin poprirea conturilor….

  Romanica e vesela…un alt site concurent ii va lua locul !

 3. Anuntul Telefonic acuzat in urma unui… denunt !
  – Cine a comandat denuntul ?
  – Ce interese mafiote urmaresc sa fie desfiintata o firma romaneasca ?
  – Ce bulibasa stabileste cine are voie si cine nu…sa vanda morcovi la piata ?

 4. Suntem din nou in comunism ?

  Constitutia scrie clar: Cenzura de orice fel este interzisă.

  Nici carticica asta nu au citit-o inca acesti bugetari de lux ?

  Cat despre prostituate,in 200 de ani de istorie a Romaniei, in care activitatea lor a fost reglementata intr-o maniera “liberala” doar in comunism s-a practicat in ilegalitate

  Prostituatele prinse în fapt erau imediat trimise în fabrici. Multe prostituate rămâneau însă în serviciul şefilor comunişti şi numai aparent angajate în vreo fabrică.

  Sursă: Florin Sinca, Din istoria politiei

 5. In “cazul” anuntul telefonic s-a fortat logica si legea.Care e diferenta intre interzicerea unei rubrici si cenzura ?

  Câtă vreme va exista o cerere, se va găsi şi oferta. Iar a interzice publicitatea la acest serviciu pe un canal nu faci decât să o muţi pe altele.

  Cauta pe google după escorte, sex, masaj erotic etc, şi vei găsi sute de site-uri de intermediere a serviciilor, multe în afara ţării, la care nu va ajunge nimeni, niciodată, să le închidă. Apoi mai exista stâlpii de pe străzi, autoturismele personale, zidurile care pot servi de suport pentru anunţuri.

  Oricât de nemulţumiţi de orientările liberale ale Codului penal ar fi unii poliţişti sau procurori, nu vor putea închide nici tot Internetul si nici nu vor putea să interzică sexul…

  Cat despre moralitate,intr-o tara unde se fura banii cu sacul si suntem mintiti si manevrati zilnic cu nerusinare,e cam deplasat sa te legi de… prostitutie.

  Va urez un sex sanatos si o gandire normala !

 6. Cel mai grav este faptul ca o instanta din Romania a intervenit in politica editoriala a unei publicații,in cazul de fata Anuntul Telefonic, si i-a interzis o rubrica, asta se numeste…cenzura..
  Citez diin Constitutia Romaniei:

  – Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
  – Cenzura de orice fel este interzisă.
  – Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
  Deci,ce interes obscure sunt la mijloc? Poate aflam lucuri spectaculoase !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.