Sumerieni, Nibiru, Anunnaki

Locul de bastina al sumerienilor nu se cunoaste cu exactitate…

Sumerienii purtau numele de sag-giga, literal însemnând (poporul cu fata neagra) Cuvântul akkadian „Shumer” indica zona numita de ei Sumerul de S. Cuvântul ebraic era sinar, egiptenii numeau acest teritoriu sngr iar hititii sanhar(a). Aceste denumiri pot fi posibile variante ale cuvântului Sumer sau sumerian. Istoricul babilonian Berossus spune ca sumerienii erau „straini cu fata neagra” Cunoscuta ca „leaganul civilizatiei” Mesopotamia a servit ca loc de aparitie pentru unele dintre cele mai timpurii asezari umane, aflam de la Wikipedia.

sumerieni

Putini sunt cei care nu au auzit de Ghilgames. Sa ne reamintim un pic Epopeea lui.

relief gilgamesh

Epopeea lui Ghilgames este un poem epic din Mesopotamia antica. Este cea mai veche scriere literara pastrata a umanitatii, datând de la începutul mileniului al III-lea î.Hr. si apartine culturii sumero-babiloniene. S-a pastrat, lacunar, pe 12 tablite de lut, în biblioteca regelui asirian Assurbanipal, de la Ninive si povesteste faptele eroice ale legendarului rege al cetatii Uruk.

ghilgamesh1

Potrivit mitului, la solicitarile cetatenilor oprimati din Uruk, zeii le-au trimis acestora o creatura uriasa, un salbatic, pe Enkidu, pentru a-l provoca la lupta corp la corp pe regele Ghilgames, care îi tiraniza si le necinstea fiicele. Dar confruntarea nu s-a terminat cu o victorie clara de nici o parte, astfel încât Ghilgames si Enkidu au devenit prieteni nedespartiti. Cei doi au calatorit, au fost partati la nenumarate aventuri, si-au dovedit eroismul si curajul înfruntând creaturi fantastice periculoase, fapte care le-au dus faima peste mari si tari. (wikipedia)

ghilgames

Sumerienii sunt unul dintre cele mai vechi popoare ale lumii. Dupa unele estimari primii sumerieni au fost acum 445.000 de ani. Multi oameni de stiinta, arheologi, cercetatori, incearca sa descifreze misterele acestui popor antic care ramane insa inconjurat de foarte multe mistere.

Acum 6.000 de ani, in Mesopotamia au aparut semne distinctive ale acestei civilizatii.

Este interesant de mentionat ca ei foloseau un sistem de calcul ternar si erau familiarizati cu numerele lui Fibonacci . Legendele sumeriene contin informatii pretioase si descrieri ale formarii, dezvoltarii si structurii Sistemului Solar.

1 Sumer

La Muzeul de Stat din Berlin exista o imagine a Sistemului Solar ramasa de la vechii sumerieni. Ei aveau si o harta a Sistemului Solar necunoscuta. Pe harta antica, intre Marte si Jupiter apare si a douasprezecea planeta – Nibiru, care tradus din sumeriana ar insemna “Crossing Planet”. ( poate de acolo exista si simbolul crucii)

sistem solar sumer

Nu putem vedea aceasta planeta, Nibiru, deoarece are o orbita elipsa alungita si traverseaza Sistemul Nostru Solar odata la 3.600 de ani.

Urmatoarea aparitie a planetei Nibiru, conform calculelor dupa calendare antice, ar fi undeva intre anii 2100-2160.

Legendele sumeriene relatau ca pe Nibiru locuiesc niste fiinte extrem de avansate – Anunnaki.

Anunnaki

Conform descrierii ( si nu numai!!! – exista artefacte antice care redau diferenta ), Anunnaki erau adevarati giganti, femeile lor ajungand la inaltimea de 4 metri iar barbatii la 5 metri. Speranta lor de viata este echivalenta cu 360.000 pamanteni. ( In Biblie se vorbeste de uriasi, nefilimi si tot acolo se spune ca o zi a lui Dumnezeu este 1.000 de ani si invers. – Si aceasta una sa nu va ramâna ascunsa, iubitilor, ca o singura zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani si o mie de ani ca o zi.A doua epistola Soborniceasca a Sfântului Apostol Petru)

zei sumerieni

hammurapi

Vechiul conducator al Egiptului Akhenaton avea o inaltime de peste …4 metri iar frumoasa Neferiti in jur de 3 metri. Cercetatorii incearca sa gaseasca tot felul de explicatii stiintifice si boli genetice dar poate ne explica si de ce Fii Zeilor erau asa diferiti, comparabil cu muritorii de rand.

Akhenaton

Akhenaton and Nefertiti

Arheologii egipteni au descoperit intr-un sarcofag, ramasitele unui baietel de 7 ani… inalt de aproximativ 2.5 metri! Ramasitele se gasesc la Muzeul din Cairo.

In povestile sumeriene exista mentionat si o batalie celesta. ( Vezi si Imperiul Rama a fost devastat de un razboi nuclear sau Armele zeilor antici sau Istoria interzisa – razboi atomic in antichitate ? Mistere la Mohenjo-Daro )

Desi ma indoiesc ca in acele vremuri exista internet sau telefonie mobila, stramosii nostri erau pusi la punct cu evenimentele lumii, deoarece povesti cu razboaie in Cer exista peste tot. Culmea este ca nu pierdeau multe detalii ci redau intamplarile cu multa acuratete sau poate aveau toti aceeasi imaginatie, aveau fantezii aproape identice.

naram sim

Acum cateva miliarde ani a fost un accident care a schimbat imaginea generala despre Sistemul Solar . Astronomii care au studiat datele confirma posibilitatea unui astfel de eveniment. Cea mai importanta descoperire este aceea ca au fost gasite un numar foarte mare de fragmente ale unui corp ceresc necunoscut. Aceste resturi celeste orbiteaza asa cum descriau vechii sumerieni.

nibiru1

Nibiru2

Tot de la sumerieni au ramas si unele informatii uimitoare despre originea lui Homo Sapiens.

Conform acestor date, Homo Sapiens a fost creat in mod artificial prin cunostiinte de inginerie genetica avansata acum aproximativ 300.000 de ani. Daca acest lucru este adevarat, atunci noi suntem o civilizatie de roboti biologici. Traducerile tablitelor sumeriene atesta faptul ca ei detineau informatii care pot rivaliza cu cele moderne.

Cel mai socant este faptul ca ei stiau si foloseau numarul ternar care in lumea de astazi a fost utilizat pentru creearea calculatoarelor si operatiunile Fibonacci.

fibonacci-spiral

Oamenii au descoperit ca anumite numere, rapoarte si forme au semnificatii sacre. De exemplu, cifra 7 a avut o mare importanta in diverse culturi, formele geometrice au fost asociate cu diferite numere, iar sirul lui Fibonacci si raportul de aur au un rol esential in arta si muzica, conform Decoded Science.

Semnificatii sacre ale numerelor si ale formelor geometrice

Semnificatii simbolice sacre au fost atribuite anumitor numere, forme, rapoarte geometrice sau proportii. Mai ales in lumea antica unele numere au avut un continut simbolic, in afara utilizarii lor obisnuite, in calculele matematice.” sursa

In geometrie, figuri precum triungiurile, patratele, poligoanele, hexagoanele sunt legate de numere.”

Fibonacci 1

Fibonacci 3

Fibonacci 21

Sumerienii aveau cunostinte avansate de chimie, astronomie,matematica si medicina naturista bazata pe plante. Erau foarte civilizati si aveau organizare de stat. Modul de conducere seamana cu cel actual, la o alta scara.

Nibiru a jucat un rol important in construirea civilizatiei sumeriene. Conform legendelor, ei puteau comunica cu locuitorii de pe Nibiru si de acolo au venit pe Terra, Anunnaki.

In favoarea acestor legende vine si Biblia… care spune ca “Nefilimii” au coborat din Cer. ( Nefilimii (Uriasii) (engleza Nephilim) sunt fiinte mentionate de doua ori în Biblia ebraica, în Geneza 6.4 si în Numeri 13.33 (ca uriasi si fiii Fiilor lui Dumnezeu si ai fiicelor oamenilor). Traditii despre Nefilimi sunt, de asemenea, gasite într-o serie de alte scrieri evreiesti si crestine. )

ingeri cazuti

Sumerienii ii numeau uneori pe Anunnaki cu apelativul “nifilimami” si erau adesea confundati cu Zeii si care si-au luat de sotii, femei de pe Pamant. Poate ca aceasta este o dovada a asimilarii “imigrantilor” de pe Nibiru.

Cine crede legenda stie ca deseori exista comparatii intre oameni si extraterestrii. Cartile Sfinte relateaza ca fiicele oamenilor erau fdoarte frumoase si ingerii le-au luat de sotii, chiar daca aveau interzis.

Tot de la sumerieni ne-au ramas si cateva artefacte uimitoare ce fac cumva legatura intre oameni si ingeri – aparate de zbor prevazute cu aripi.

summer

In imaginea de mai sus, se vede clar ca aripile sunte prinse de inel. Se pot vedea 2 randuri de aripi ce pot face parte dintr-un aparat de zbor autonom. ( Apocalipsa – ingerii Domnului sau extraterestri ?)

Despre cum a fosr creat omul au ramas tablite de lut cu detalii sumeriene. In cronicile lasate de ei este descris intregul proces de creare a omului modern, amestecarea componentelor divine cu cele pamantesti, un fel de fertilizare in vitro.

Aceste descoperiri i-au uimit pe geneticienii moderni.

ghilgamesh1

Biblia ebraica, Tora s-a nascut din ruinele vechiului Sumer si actul ei de creare a omului este atribuit Elohimilor. Numele este la plural si poate fi tradus ca zei. Scopul crearii omului in Tora este determinat cu precizie”… si nu era nici un om care sa lucreze pamantul necesar.”

Tablitele sumeriene relateaza ca, conducatorul Anu l-a chemat pe cel priceput in stiinte, Enki care era Anunnaki si impreuna l-au creat pe Adam.

Adam vine de la cuvantul sumerian Adamah, care inseamna pamant si in consecinte era vorba de pamantean.

enki

enki2

Dupa descoperirea planetei Pluto, Uranusd si Neptun, “situata pe laturile lor”, si acompaniate de satelitii care sunt altfel asezati, este foarte clar ca a avut loc candva o coliziune intre corpuri ceresti uriase.

Forta de impact a fost atat de mare incat s-a intors axa. Conform calculelor oameniilor de stiinta moderni, aceasta “lupta celesta” a fost in urma cu mai bine de 4 miliarde de ani.

Astfel se poate concluziona ca textele sumeriene descriu evenimente vechi de miliarde de ani.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

<

p align=”center”>anunnaki1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.