Teroristii printre noi sau despre dezastrul din domeniul constructiilor

Asa cum discutam acum despre dezinfectanti o vom face si atunci cand un seism major, precum cel din 1977, va lovi Romania. Spun “va lovi”, deoarece acest lucru reprezinta o certitudine statistica de termen scurt, iar verbal “a lovi” defineste corect ceea ce va urma.

Romania nu are nevoie de teroristi din alte state, deoarece noi avem deja teroristii printre noi, in toate structurile statului.

Ei ne pregatesc acum un atentat, iar el va veni odata cu primul seism major. Zecii de morti din atentatele din Franta sunt o nimica toata fata de potentialul terorist al coruptiei din Romania.
Nu mai reprezinta niciun secret ca in ziua de astazi oricine poate construi si vinde. Se fac blocuri “in regie proprie”, pentru ca autoritatile permit acest lucru. In general cei care folosesc acest sistem nu au implementat niciun sistem de calitate, deoarece stiu ei mai bine ceea ce este de facut.

Ei nu au nevoie de specialisti in constructii, deoarece ei sunt specialistii. Inginerii si arhitectii reprezinta doar aspecte formale, birocratice din punctul lor de vedere.

Ei stiu mai bine cum un lucru trebuie facut si, daca nu faci asa cum vor ei, atunci nu mai au nevoie de tine. Multi cedeaza santajului si foarte rau fac, iar asta deoarece investitorul este protejat indiferent de ceea ce face. ziare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.