WhatsApp îsi surprinde utilizatorii. Ce schimbare majora a facut serviciul de mesagerie

La aproximativ 16 luni de la debutul serviciului de mesagerie WhatsApp în mediul online, compania a anuntat ca sunt disponibile noile versiuni ale aplicatiei pentru pc-uri.

Ca si în cazul telefoanelor mobile compania a dezvoltat o versiune atât pentru computerele care utilizeaza Windows cât si una pentru Apple. În cazul pc-urilor care ruleaza sitemul de operare de la Microsoft, acesta trebuie sa fie în varianta Windows 8 sau mai recente.

Acum, , aplicatia de mesagerie mobila WhatsApp, al carei proprietar este Facebook, poate fi folosita si pe calculatoarele de acasa sau de la birou, alaturi de dispozitivele mobile care ruleaza sistemele de operare Android, iOS, Windows Phone sau Blackberry. ”Asemenea versiunii WhatsApp Web, aplicatia pentru desktop este o extensie a telefonului posesorului: aplicatia reflecta pe ecranul calculatorului conversatiile si mesajele din telefonul mobil al utilizatorului”, se specifica într-un comunicat al companiei.

Utilizatorul se va putea autentifica în aplicatia de pe calculator prin scanarea codului QR folosind aplicatia mobila WhatsApp. În acest mod toate mesajele si contactele din contul de WhatsApp de pe mobil vor fi încarcate automat pe calculator. Aplicatia, care permite afisarea instanta pe ecranul calculatorului a notificarilor privind mesajele noi, ofera astfel utilizatorului posibilitatea comunicarii în timp real cu cei din lista sa de contacte atunci când lucreaza la birou sau acasa. descopera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.