Un barbat ranit in triplul atac sinucigas de pe aeroportul Ataturk din Istanbul a murit din cauza ranilor, bilantul victim

Potrivit agentiei Anadolu, Yasin Ocal, in varsta de 25 de ani, a murit in spital joi. Ocal, casatorit, un angajat al Aeroportului International Ataturk, a fost ranit grav la nivelul capului, precizeaza agentia.
Un bilant anterior, prezentat de un oficial turc, anunta 43 de morti. Ministerul palestinian de Externe a anuntat joi ca Sondos Shraim, o femeie in varsta de douazeci si ceva de ani, ranita in atacuri, a murit din cauza ranilor.

Shraim era originara din Qalqilyeh, o localitate din Cisiordania. Ea venise la Istanbul impreuna cu sotul si cei trei copii cu ocazia Ramadanului.
Prietena ei, Nisreen Melhim, in varsta de 28 de ani, a fost de asemenea ucisa, iar sotul lui Melhim si fiica lor, in varsta de 3 ani au fost raniti.
Ministrul turc de Interne Efkan Ala a declarat in Parlament ca 19 straini de afla printre victime. Bilantul nu-i include pe cei trei atacatori. protv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.