Un creator de reclame îi propune lui Ciolos conceptul Pokemon Dracula

Un creator si producator de reclame din Arad a lansat ideea dezvoltarii conceptului ”Pokemon Dracula” si i-a scris premierului Dacian Ciolos un mesaj prin care îi propune sa initieze un parteneriat cu producatorii jocului. Coman spune ca Pokemonii cu chip de Dracula ar putea fi ascunsi în locuri din Transilvania, pentru promovarea turistica a zonei.

Calin Coman a lansat pe Facebook o idee de promovare turistica, prin intermediul jocului Pokemon Go, pe care a transmis-o atât premierului Dacian Ciolos, cât si companiei care produce aplicatia.

”O idee de PR pentru România, si nu doar PR… având si potential economic. Domnule Dacian Ciolos, daca sunteti pe receptie, puteti sa o considerati. E o chestiune care poate deveni serioasa. Dezvoltam (România – n.r.) un concept de Pokemon Dracula. Am atasat un exemplu facut de mine (doar în scop de prezentare). Vorbiti cu producatorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocati un buget de la stat si ascundem acesti Pokemoni în toate locurile frumoase si pitoresti, de la Castelul Bran, pâna în padurile frumoase din România. Dar miscati-va repede, fenomenul ia amploare acum”, i-a transmis Calin Coman premierului. digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.