Versiunea WhatsApp care va umple de virusi

Numerosi utilizatori WhatsApp au fost convinsi, prin mesaje primite pe mail, sa descarce versiunea premium „WhatsApp Gold”. Aparent, este o varianta „exclusiva”, care ar fi fost initial creata doar pentru celebritati. Acum ar fi disponibila si pentru ceilalti utilizatori ai aplicatiei. Doar ca, în loc sa ofere posibilitatea de trimitere a sute de fotografii simultan sau un nivel superior de securitate, „WhatsApp Gold” infecteaza telefoanele si tabletele.

whatsapp

 

Utilizatorii WhatsApp primesc un mail în care li se ofera acces la versiunea premium a aplicatiei. Daca intra în linkul din mesaj, ajung la un site unde pot descarca gratuit „WhatsApp Gold”. Facilitatile suplimentare ale serviciului, despre care creatorii noii versiuni sustin ca ar fi fost initial disponibil doar pentru vedete si oameni politici de rang înalt, includ posibilitatea de a transmite simultan sute de fotografii, seturi noi de emoticoane, posibilitatea de apel video, caracteristici de securitate superioare variantei normale si mult mai multe optiuni de personalizare.

Cei care s-au lasat convinsi reclama acum ca pe dispozitive ruleaza aceeasi versiune de WhatsApp dar si foarte multi virusi. digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.