Avionul EgyptAir doborat de un OZN ?

Anchetatorii au inceput sa verifice resturile aeronavei Egypt Air, recuperate din Mediterana. Le lipsesc insa elemente cheie pentru a afla din ce cauza s-a prabusit avionul cu 66 de oameni la bord, care zbura pe ruta Paris-Cairo. Procurorul general al Egiptului Nabil Sadiq, a cerut Frantei si Greciei sa transmita specialistilor din Cairo datele referitoare la avioanele de linie ce zburau in acelasi timp cu avionul egiptean.

egyptAir

Televiziunea M6 din Paris ar fi sugerat ca pilotul a dorit sa faca o aterizare fortata dar oficialii egipteni au negat aceasta stire.

Cu toate acestea un element nou apare in legatura cu accidentul aviatic de zilele trecute.

2 piloti ai Turkish Airlines au raportat ca au vazut un OZN verde. Cei doi zburau in seara de 19 mai din statiunea Bodrum catre Istanbul cand au observat in apropiere de Silivri , un obiect zburator neidentificat de culoare verde, care a zburat in apropiere de avionul turcesc cu o ora inainte de accidentul EgyptAir.

Silivri

Pilotii turci au descris turnului de control ca au observat ” un obiect neidentificat cu lumini verzi, care zbura la 3.000 de picioare deasupra noastra”, a scris ziarul turc Hurriet.

” Un obiect a neidentificat a fost observat la 17.000 de picioare in jurul orei 23.30 dupa care a disparut brusc. Cred ca a fost un OZN.”, au mai adaugat pilotii.

ufo

Potrivit specialistilor nu exista astfel de obiecte care sa nu fie inregistrate pe radar.

Epava avionului lipsa a gasit sudul insulei grecesti Karpathos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.