Viata dupa moarte

Oamenii care au experimentat moartea clinica relateaza adesea despre intalniri uimitoare cu fiinte de Lumina, rude, prieteni, animale de companie, etc care vin sa ii intampine sau ii trimit inapoi in lumea reala pentru ca nu “le-a sosit vremea”.

In sedintele de spiritism se ia legatura cu sufletele celor decedati care povestesc adesea despre o lume minunata, greu de imaginat pentru noi.

dincolo de moarte8

A inventat cineva astfel de povesti sau contin elemente perfect reale ? Cum se poate ca subiecti din toata lumea sa perceapa la fel “cealalta” lume, chiar daca internetul si metodele noi de comunicare sunt foarte “tinere”. Relatari despre “lumea de dincolo” apar dintotdeauna in vechile scriei ale omenirii.

dincolo de moarte

Dupa ce parasteste trupul sufletul este in stare de soc, uimit, confuz. Nu stie ce s-a intamplat si nu mai are posibilitatea sa isi “foloseasca” trupul. Sufletul este motorul, energia, entitatea, etc care comanda trupul, la fel cum noi dam comenzi unui computer si el “executa” diverse miscari, calcule, etc.

Deseori am intalnit povesti care vorbesc despre oameni aflati in moarte clinica si rugaciunea sau aprinderea unei lumanari la capul trupului inert aduce de undeva din eter un inger de Lumina.

dincolo de moarte6

Exista destui oameni care nu isi pot imagina ca exista o alta viata dincolo si se cramponeaza de cea actuala sau sfideaza invataturile ramas din stramosi.

Desi realizam ca aceasta viata este scurta, sa zicem 100 de ani (la scara istorie este doar o clipa), ne luptam si ne zbatem doar pentru prezent. Uitam mereu de suflet si de cerintele, dorintele, sperantele, etc lui.

In termeni mai simplisti nu mai controlam computerul ci suntem controlati de el.

dincolo de moarte3

Informatiile stocate se reveleaza brusc odata cu moartea, intelegem tot ce pana atunci ne era interzis, ni se pare ciudat ca trupul sa nu ne mai asculte, nu stim incotro sa o luam si cu greu ne putem desparti de locuri si oameni care insa… nu ne mai aud.

Asa cum nu putem prinde aerul in pumn asa nici sufletul nu poate fi perceput decat in anumite conditii si de cativa oameni. De unde stim ca nu sunt impostori ? Nu stim, este un risc pe care ni-l asumam sau ii supunem la diverse teste.

dincolo de moarte4

Pentru a ne fi mai usor la trecerea in alta lume, Creatorul a lasat si intalnirea cu persoane dragi, animale de companie, etc. Exista cazuri in care catelul sau calul sau chiar si pisica si-au intampinat stapanii… dincolo.

In stare de coma se pot “aranja” si astfel de intalniri si multi dintre subiecti revin in aceasta lume total schimbati. Devin mai buni, mai calmi, mai iubitori, mai increzatori si nu se mai tem de moarte.

Daca stam in afara unei usi inchise ne gandim mereu ce este dincolo. Unii incearca sa asculte, altii se vor uita pe gaura cheii, etc dar foarte putini vor reusi un voiaj astral.

Dincolo de usa poate fi orice, o alta camera, o gradina, o sosea, un vulcan, etc.

dincolo de moarte2

Dincolo oamenii nu se recunosc dupa aspect, ei primesc si alte simturi pe care noi le numim extrasenzoriale. Sufletul nu are bariere insa capacitatile trupului sunt limitate.

Nimic nu este intamplator. Oameni pe care i-ati cunoscut sau va inconjoara acum va vor fi aproape si in lumea de dincolo. Nu stiti insa raportul de forte asa ca este bine sa va ganditi de 2 ori inainte de a face cuiva un rau.

Este posibil ca seful sa va fie subaltern iar mama sa va fie fiica. Sufletul nu are sex si ca sa poata invata are nevoie de nenumarate situatii care sa il modeleze.

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru

dincolo de moarte5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.