Vocea din gând

La începutul lunii decem­brie 2012, am fost inter­nata la Spitalul Militar Central din Bu­curesti. Astep­tându-mi rândul la ecografie, eram tare îngri­jo­rata de ceea ce avea sa desco­pere medicul. Cum stateam eu acolo, în jurul meu fiind multa lume, a venit la mine o doamna tânara, pe nume Doinita (am ramas prietene) si mi-a zis: “Vreti o rugaciune cu parintele sfânt Arsenie Boca?”. Am pri­mit-o cu drag si am înce­put chiar atunci sa o citesc. Va mar­tu­risesc ca dupa ce am citit rugaciunea, s-a asternut peste mine o liniste divina. Sim­team aievea ca era lânga mine parintele Arsenie Boca.
Am intrat la eco­grafie mult mai linis­ti­ta. S-a depistat un no­dul fibromatos uterin de 2 cm. Nu m-am spe­­riat. Am stiut ca pa­rintele Arsenie Boca nu ma va lasa.

În aprilie 2013, am facut din nou un con­trol si analize, în Cra­iova. La ecografie, s-a depistat o piatra la fiere. Medicul a spus ca poate sa migreze si sa-mi faca necazuri mari, ajungând chiar la operatie. M-am spe­riat si-am început sa ma rog. Am citit Aca­tistele Sfân­tului Nectarie si al sfântului parinte Arse­nie Boca. Desi în carticica unde e tiparit se afla si pa­raclisul, mi-am zis sa nu-l mai citesc, ca este prea lung. Atunci, o voce, un gând, nu pot sa explic, mi-a spus: “Citeste si paraclisul! O sa faci o noua eco­grafie si se va întâm­pla o minune”. Asa am facut, am continuat rugaciu­nea, am citit si paraclisul sfântului parinte Arsenie Boca si am citit si Paraclisul Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu – Fecioara Maria (mare ajutatoare). A doua zi am mers la spital si am rugat medicul sa-mi faca o noua ecografie. Minunea a avut loc. Piatra de la fiere nu mai era. Am întrebat medicul: “Mi s-a de­pistat si la uter un nodul fibro­matos. Cum arata?”. Medicul a raspuns: “Nu se mai vede nimic, sunteti bine”. Am plecat fericita, dând sla­va lui Dumnezeu, Maicutei Sfinte si tuturor sfintilor prin care lucreaza Dumnezeu.
Acum îl rog pe bunul si sfântul parinte Arsenie Boca sa mijloceasca în continuare pentru mine la tronul dumnezeiesc, si pentru sotul meu, Viorel, ca sa fim sanatosi în continuare si sa ajungem la Mânas­tirea Prislop, la mormântul parintelui, ca sa-i multu­mesc ca m-a facut sanatoasa.
formula as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.