Atentie! A provoca ploaia sau a distruge norii nu este un joc.

Wilhelm Reich a inventat un “tun anti-nori”, menit sa pro­voa­ce ploaia oricând. Ca mod de fo­losire, Institutul Orgon a publicat urmatoarele reguli importante:
1. Atentie! A provoca ploaia sau a distruge norii nu este un joc. Energia cu orgon pe care o folositi ca sa descarcati atmos­fera reprezinta o unitate ener­ge­tica. În caz de proasta manipu­lare, riscati sa iscati tornade sau incendii de paduri.
2. Lucrând cu norii, nu veti crea ploaie si nici nu veti dis­tru­ge norii. Nu va luati drept Dum­ne­zeu. Interventia dvs. trebuie sa consiste doar în a ajuta natura sa-si urmeze cursul firesc.

3. Nu mai lucrati cu tunul de nori daca fata dvs. se coloreaza în rosu sau albastru, ori daca ametiti. În­de­partati-va de locul actiunii, odihniti-va si umeziti-va fata si bratele cu apa de la ro­bi­net.
4. Nu încercati ni­ciodata sa forati o ga­ura în cer chiar dea­su­pra capului dvs., de­cât daca doriti sa pro­vocati o ploaie de lunga durata.
5. Daca vreti sa desfaceti norii sau sa opriti ploaia, tintiti în mijlocul celor mai mari nori.
Nebun sau geniu, Wilhelm Reich a executat câteva expe­rien­te publice cu tunul sau, iz­butind sa împrastie norii sau sa provoace ploaia. O enigma ne­dez­legata pâna azi. formula as

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.