Capacitatile misterioase ale omului

Exista nenumarate dovezi si relatari despre clarvazatori, oameni cu puteri telepatice, telekinetice, persoane care pot manipula prin puterea gandurilor, etc.

Uneori, oameni obisnuiti ajung sa faca predictii sau capata insusiri uimitoare involuntar si fara o pregatire anterioara sau un talent nativ. In astfel de cazuri psihologii si specialistii care incearca sa explice fenomenul sunt in impas.

puterea gandului

Imaginati-va ca doriti sa notati o adresa sau un numar de telefon si brusc mana dumneavoastra incepe sa se miste necontrolat pe foaia de hartie , creand un desen sau siruri de cuvinte necunoscute. Este un fenomen automat care scapa de sub controlul omului. La fel de ciudat se intampla cand unii dintre noi se trezesc vorbind limbi straine desi nu au facut niciodata cursuri sau pot canta desi pana atunci erau complet afoni. Sunt “talente” ce se trezesc fara o explicatie logica si pe care subiectul nu stia ca le are.

minte

Nicholas si Helen se aflau in muntii Altai. Intr-o seara au plecat pe munte si au stat cateva ore admirand stralucirea lunii care lumina fantomatic cateva roci. Intorsi acasa, femeia a luat o pensula si vopsea incepand sa picteze, desi singurul ei talent pana atunci era doar cel culinar. Vecinii isi aminteau ca sotul ei era socat de raspunsul pe care il primise de la ea dimineata – nu am desenat eu…

necunoscut

Un colectionar privat a reusit sa cumpere o lucrare deosebita cu o fata de o frumusete uimitoare ce aveadesenat in frunte un al treilea ochi. tatiana era maseur terapeut cand a simtit nevoia irezistibila de a lua un creion si lucrand la desen intre 8 si 10 ore/zi. Mana ii aluneca pe hartie condusa de o forta necunoscuta dar odata deconectata de “sursa”, Tatiana a devenit aceeasi persoana ca inainte, desenand pueril.

al treilea ochi

Un barbat aflat la o petrecere isi asculta un prieten ce interpreta o melodie. Privind spre pian s-a trezit cantand desi avea o stare de transa si si-a revenit in ropot de aplauze. Uimitor era faptul ca el nu stia luase niciodata lectii de pian si nu stia sa aiba astfel de talente.

Materialistii cred ca, mintea constienta scapa uneori de sub control. Aceasta se poate intampla si in cazul unor leziuni cerebrale traumatice. Un artist a inceput sa picteze dupa ce copil fiind a cazut la patinoar si s-a lovit la cap.

La o sedinta de spiritism unde a participat si celebrul autor Arthur Conan Doyle a venit in spirit care si-a povestit viata si moartea oferind si foarte multe detalii tehnice din meseria pe care o practicase in timpul vietii. A povestit cum a avut loc si accidentul de avion in care a decedat. Cautarile ulterioare au confirmat povestea spiritului decedat.

O vanzatoare din Bulgaria si care nu stia decat limba materna s-a trezit vorbind in stare de transa, cu voce de barbat intr-o engleza fluenta.

Un tanar soldat, inainte de atacul german al trupelor germane contra rusilor, a descris in jurnalul sau ca Moscova si Leningradul nu vor fi luate cu asalt pana in perioada gheturilor, ca al treilea Reich se va prabusi, ca va urma razboiul rece si a relatat chiar si despre misiunea Apollo II.

ganduri

Sunt foarte multi oameni in toata lumea care si-au descoperit abilitati psihice si talente nebanuite dupa accidente, stare de coma, etc. Sunt oamenii doar niste jucarii in mana unor forte supranaturale sau exista o lege misterioasa care permite unora dintre noi sa “acceseze” surse necunoscute sau sa descopere “surse” interne nebanuite ?!?

© http://portal.tfm.ro/

Materialul nu poate fi preluat fara acordul nostru.

puterea mintii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.